Пријателски настроен часовник

Овој часовник е посебен бидејќи ги покажува вашиот дневен распоред кој се менува со изминување на часовите, според вашата дневна рутина.

Еден цел живот на Фејсбук

Ако сè што се случувало на вашиот профил на Фејсбук, се собере на куп и се премота забрзано напред, дали би добиле реална репрезентација на вашиот живот?
Датум: 18 ное 2010
, Автор:

Факти за кафето кои можете да ги примените во секојдневниот живот

Подобро е да не успеете да ги избркате вампирите, отколку да ги избркате пријателите.
Датум: 18 ное 2010
, Автор:

10 модни правила кои НЕ треба да ги прекршите

Додека повеќето модни правила се досадни и премногу стари за да бидат почитувани, неколку од нив го положиле тестот на времето. Се фокусираме на неколку од тие „не-кршливи“ правила кои треба да ги знае секој од нас...
Датум: 18 ное 2010
, Автор:

Приватните авиони на богатите

Уредени и опремени со луксузен ентериер, овие авиони го сочинуваат возниот парк на оние кои можат тоа да си го дозволат. Погледнете дел од приватните авиони на некои од најбогатите луѓе на планетава.
Датум: 18 ное 2010
, Автор: