30 јануари 2023 | Кафе пауза

После колку време луѓето размислуваат за промена на работното место и зошто е тоа така?

Речиси секој од нас е полн со ентузијазам и мотивација на новото работно место, но едно истражување сакало да открие колку долго трае тоа чувство односно кога луѓето почнуваат да размислуваат за нова работа.

Рецепт за пијалак богат со витамини и минерали: Идеален за оние кои имаат болки во колената!

Дали знаевте дека одредени намирници можат да ви помогнат да ја ублажите болката во зглобовите?