30 ноември 2022 | Кафе пауза

4 правила кои ќе ви помогнат да го живеете животот онака како што вие посакувате

Ако го живеете животот според вашите услови, секогаш ќе сакате да научите повеќе, да прифаќате нови предизвици и да продолжите да растете!

Цитати на Ентони Хопкинс за животот и времето

„Мојата филозофија е: Не се грижам што луѓето велат за мене и што мислат за мене. Јас сум тоа што сум и го правам тоа што го правам. Не очекувам ништо и прифаќам сè. Тоа го прави животот многу полесен.“