Пикселизирани ликови вметнати во реални фотографии

Пикселизирани ликови вметнати во реални фотографии

Погледнете ги овие 8-битни компјутерски ликови како си нашле одлично место во неколку реални фотографии.Пикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографииПикселни ликови вметнати во реални фотографии


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар