Лице в лице со облаците

Чисто небо наутро, бели и разиграни облаци попладне и темно небо навечер. Сите ние им се воодушевуваме на небото и облаците во текот на целиот ден со само едно кревање на погледот. Зошто баш овие фотографии со небо и облаци? Затоа што фотографот Рудигер Нимцов ги направил 4 милји над Земјата, преку авион со отворени врати. Погледнете ја убавината на облаците и не воздржувајте се од воодушевување.Лице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облацитеЛице в лице со облаците

За авторот

Поврзани содржини

  1. s Reply

    vtorata najubava ! prosto e nadrealna

    • s Reply

      tretata de* …ups 🙂

Остави коментар