Формите на љубовта

Љубовта ја среќаваме насекаде околу нас. Таа е дел од природата, дел од самите нас. Понекогаш ја изразуваме испишувајќи го зборот на разни креативни начини, друг пат одредени сцени од животот ни создаваат асоцијација за љубовта. Во трети случаи, природата не изненадува и ни ја покажува љубовта на својот, природен начин. Направивме селекција од фотографии кои на некој начин ја претставуваат љубовта. Уживајте во нашиот избор!Формите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаФормите на љубовтаКако вие ја изразувате љубовта? Доколку умеете да бидете креативни, очекуваме да ни пратите фотографии од вашиот начин на изразување љубов… кон што било. Нашата адреса е admin[at]kafepauza.mk. Којзнае, можеби овој пост ќе доживее продолжение.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. Mia Reply

    Love is real. Real is love. Love is love!

  2. БуљаФчо =) Reply

    мојата е амебовидна

Остави коментар