07 мај 2011 | Кафе пауза

Кралскиот пијалак

Венчавката на принцот Вилијам и Кетрин Мидлтон беше еден од најизвонредните настани на 21-от век. Откако малку легна прашината околу самата венчавка, може и ние да си наздравиме на кралски начин. Создаден посебен пијалак, наречен „Кралската венчавка“.
Датум: 07 мај 2011
, Автор:

10 факти за милијардерот Доналд Трамп

Тој е еден од најпознатите бизнис магнати во светот, директор на корпорацијата „Трамп“ која се занимава со недвижнини, а покрај тоа тој е и автор и телевизиски шоумен...

Пикселизирани ликови вметнати во реални фотографии

Погледнете ги овие 8-битни компјутерски ликови како си нашле одлично место во неколку реални фотографии.