Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Рехан е француски фотограф кој патувал во повеќе од 35 земји, а една од нив е и Виетнам. Тој почнал да ги истражува заедницата и културата на земјата и создал фото-проект што ја доловува вистинската „душа“ на луѓето и на нивниот секојдневен живот. Погледнете ги овие фотографии што ја покажуваат убавината на Виетнам.

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар