04 октомври 2020 | Кафе пауза

Како да ги искористите лековитите својства на босилекот?

Многу луѓе не знаат за лековитите својства на босилекот, а кога ќе дознаат, се прашуваат како да ги искористат сите негови придобивки.

Што е она што секој хороскопски знак полека го открива за себе?

Со текот на годините, ќе сфатите дека понекогаш не сте толку силни колку што мислите дека сте и може да забележите некои промени во вашето однесување.

Француски фотограф се вљубил во Виетнам и го нарекол мозаик на контрасти

Еден француски фотограф почнал да ги истражува заедницата и културата на Виетнам и создал фото-проект што ја доловува вистинската „душа“ на луѓето и на нивниот секојдневен живот.