Среќата со пари не се купува: 20 прекрасни работи кои се тотално бесплатни!

Парите го прават животот полесен, но не можат да ја купат среќата!

Малите нешта се важни: Луѓето ја проценуваат вашата личност врз основа на овие ситници

Кога запознавате некого за прв пат, веднаш започнувате, можеби несвесно, да го анализирате и проценувате. Ист е случајот и кога некој ќе ва запознае вас.

Бидете благодарни за малите работи во животот, дури и во најлошите денови

Кога имате лош ден може да почнете да мислите дека сè на овој свет е лошо и дека не постои ништо добро во него, но верувајте дека грешите.

30 мали нешта кои инстантно ќе го подобрат вашето расположение

Бидете среќни и расположени секогаш, но ако не знаете поради кои причини, тогаш погледнете ги овие мали нешта кои ќе измамат насмевка на вашето лице.

Љубовта е во малите нешта

Во врските, секојдневните интеракции се многу поважни од големите гестови. Затоа, овие илустрации се добро потсетување за она што претставува љубовта.
Датум: 29 Apr 2015
, Автор:

Мали животни радости на кои престанавме да обрнуваме внимание

Ве потсетуваме на оние мали животни радости на кои често забораваме, а го прават нашиот живот посреќен и поисполнет.

10 мали, но големи работи со кои мажите ќе ја направат среќна својата сакана

Иако мажите сметаат дека само големите работи се оние кои навистина треба да влијаат, малите знаци на внимание се оние кои за неа ќе направат разлика.
Датум: 13 Feb 2015

Мали и убави моменти во љубовните врски

Ова се дел од најубавите мали и слатки моменти спакувани во незаборавни мигови кои ќе ве потсетат колку го/ја сакате вашиот/ата партнер/ка.
Датум: 12 Nov 2014
, Автор:

Едноставни активности кои ќе ви го направат животот поубав

Најубавите моменти во животот произлегуваат од малите и едноставните нешта. Доказ за тоа се и следниве предложени активности, кои не одземаат премногу време, а ве прават посреќни и посиполнети.
Датум: 26 Aug 2014