мали нешта | Кафе пауза

20 мали нешта коишто ќе ја направат вашата врска суперцврста

Доколку ви е потребен редовен потсетник за љубезност, прочитајте ги овие 20 начини за практикување љубезност, за да имате среќна и успешна врска со вашиот партнер/ка.

100 слатки нешта коишто можете да ги направите за вашата жена да биде неизмерно среќна

Во продолжение, прочитајте ги следниве 100 слатки работи, коишто можете да ги направите, за да ја усреќите вашата девојка или сопруга. Некои се многу едноставни, а за други ќе ви биде потребно повеќе планирање и размислување.

Најавтентичните доживувања во животот: Бидете свесни за нив и ќе се чувствувате непобедливо!

Малите животни моменти, и емоциите кои доаѓаат со нив треба да го исполнуваат животот, бидејќи тие не се лажни и не можат да се сокријат.

9 „мали нешта“ кои откриваат многу повеќе за вашиот карактер отколку што мислевте

Обидете се да ги разберете личностите околу вас според нивниот начин на ракување, водењето разговор, јадењето на трпеза и така натаму.

Постои само еден едноставен начин да почувствувате среќа

Не ги потценувајте малите навидум безначајни моменти кои можат да ви го подобрат расположението и да ви донесат среќа.

Драги девојки, бидете со личност која ги сака сите оние работи што ве прават несигурни

Малкумина од нас може да го објаснат значењето на поимот љубов. Но, таа се крие во малите нешта...

Мали работи кои прават голема разлика во животот

Постојат мали работи кои можете да ги правите секој ден, а кои ќе внесат значителни промени во вашето здравје и среќа.

Престанете да чекате и почнете да дејствувате!

Додека вие чекате да ви се случи нешто „големо, интересно, важно“, ја пропуштате вистинската убавина околу вас.

26 мали нешта кои ќе им го разубават денот на луѓето околу вас

Сите ние ја поседуваме способноста на некого да му го разубавиме денот преку мали, случајни добри дела кои покажуваат дека се грижиме.
Датум: 25 фев 2016

11 бесплатни начини да се чувствувате убаво

Важно е да се потсетите дека нештата кои ве прават да се чувствувате најубаво, не можат да се купат со пари.
Датум: 24 фев 2016

10 начини на кои секојдневно ти покажувам дека те сакам

Погледнете десет тематски слики од проектот „Happiness“ на креативното студио Last Lemon.
Датум: 14 фев 2016