22 август 2015 | Кафе пауза

Маж посакал да биде жена: Го добил тоа што го заслужил

Еден маж очигледно не бил запознаен со должностите на жена му...

Како да се справите со својата љубопитност?

Не, не мислиме само на љубопитноста која ве тера да го пикате вашиот нос во туѓата приватност. Но и тоа се смета за љубопитност, која укажува на детективски талент.

Водич за праќање „голи“ фотографии: Еве што треба да знаете пред да кликнете „Испрати“

Овие нешта мора да ги знаете пред да му испратите „гола“ фотографија од вас.

Не плашете се да застанете пред фотоапаратот! Ова се најдобрите пози за фотографирање

Овој текст е многу корисен, не само за фотографите, туку и за обичните девојки, кои секогаш сакаат да изгледаат прекрасно на фотографиите.

Топ 10 летни цитати: Летото и неговите мудри мисли!

Секое годишно време носи свои пораки, но се чини дека летото некако најмногу се издвојува од останатите.