Пресметајте го вашиот биоритамски број и дознајте како да дојдете до пари

Пресметајте го вашиот биоритамски број и дознајте како да дојдете до пари

Автор: Златко Ѓорѓијоски

Биоритамскиот број е бројот кој го добиваме со собирање на броевите од датумот на раѓање, без годината. Може да ви покаже какви прилики ќе имате за напредок и прогрес во животот односно на финансиски план. Исто така, може да ви покаже кои се вашите таленти и сегменти од животот каде ќе имате најмногу успех.

1-presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

Пример на пресметување:

Ако сте родени на 19 јули, тогаш вашиот број е 1+9+7=17, потоа се собираат броевите додека не се добие едноцифрен број, 1+7=8. Во овој случај вашиот биоритамски број е 8.

1.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

2.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

3.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

4.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

5.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

6.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

7.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

8.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk

9.presmetajte-go-vashiot-bioritamski-broj-i-doznajte-kako-da-dojdete-do-pari-kafepauza.mk


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар