04 ноември 2014 | Кафе пауза

Најоткаченото писмо за развод кое некогаш сте го прочитале

Ова писмо е огорчено обраќање на еден маж кој отворено ѝ кажува на неговата жена дека бескрајно ја сака и би сакал да му се врати, патем спомнувајќи некои безобразно искрени работи...
Датум: 04 ное 2014
, Автор:

Вистинити приказни за жени кои се извор на страв

Овие жени се разликувале од толпата по својот изглед, по начинот на однесување и по нивните интереси. Дали заради тоа некој само сакал да ги елиминира или пак обвиненијата за вештерство биле вистинити?
Датум: 04 ное 2014

Преубаво кратко писмо со сочувство напишано од Семјуел Бекет

Само две реченици му биле доволни на големиот мајстор Семјуел Бекет да го изрази своето сочувство кон пријателот Алан Шнајдер, драмски режисер, кога го загубил својот татко.

7 начини брзо да го подобрите вашето психолошко здравје

Добивајте внатрешна сила и подобрувајте го секојдневно вашето расположение...

Прекрасни и сликовити зимски градови ширум светот

Доколку имате можност, зарем не би сакале да ги искористите убавините на ова годишно време така што ќе посетите некој од најубавите и најсликовитите зимски градови низ светот?

Пресметајте го вашиот биоритамски број и дознајте како да дојдете до пари

Биоритамскиот број може да ви покаже какви прилики ќе имате за напредок и прогрес во животот односно на финансиски план.
Датум: 04 ное 2014
, Автор:

Eucerin® Хијалуронски филер – дневна крема за сува кожа

Дури и најдлабоките брчки стануваат помалку забележителни, а брчките на јаболчниците и оние околу устата видливо се намалуваат.
Датум: 04 ное 2014
, Автор: