Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

Сигурно отсекогаш сте посакувале да најдете некое хоби што ќе ви биде интересно и вам и на вашиот партнер и во кое ќе можете заеднички да уживате. Џулиен Дегр и Остин Реј пронашле заедничка страст и решиле да ја споделат истата на Интернет.

Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

Оваа двојка е дефиниција за фит љубовен пар што својата инспирација ја добива од вежбањето. Имено, тие редовно делат совети за обликување на телото на социјалните мрежи, но особено популарни станаа по нивното компилациско видео што се појави на Фејсбук страната „Muscle Madness“.

Џулиен и Остин предизвикуваат восхит со нивната неверојатна синхронизација присутна и во најобичните вежби како што се стомачните, сквотовите (чучнувања) и кревањето тегови.

Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

Тие успеваат и најсекојдневните потези да ги претворат во вистинско чудо.

Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

Заљубениот атрактивен пар не бира ниту време ниту место за вежбање што може да се види од нивните многубројни фотографии кои изгледаат надреално.

Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

За 10-тина дена нивното видео било прегледано над 30 милиони пати и мотивирало луѓе од целиот свет да започнат со вежбање и да си го подобрат квалитетот на животот. Којзнае, можеби ќе ве мотивира и вас!

Љубовен пар кој стана вистинска Интернет сензација: Нивните вежби изгледаат физички невозможни!

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар