Пробајте го ова со вашите прсти: Што кажува оваа древна кинеска легенда за љубовта и односите?

Според една кинеска легенда, палците ги претставуваат родителите; показалците ги претставуваат вашите браќа, сестри и пријатели...
Датум: 10 ное 2015
, Автор:

Обликот на вашите прсти отсликува интимни аспекти од вашиот карактер

Изгледа на нашите дланки и прсти е запишано многу повеќе одошто мислиме.
Датум: 18 окт 2015
, Автор:

Скриени ерогени зони: Точки на задоволство кои ќе ја доведат до лудило!

Познавањето на ерогените зони ќе ве претвори во одличен љубовник и ќе ви овозможи секоја жена да ја доведете во расположение за секс во секое време.

Едноставен тест кој ги открива тајните кои се кријат во вашите отпечатоци од прсти

Отворете ја дланката и внимателно проучете ги вашите отпечатоци од прсти...

7 делови од телото кои не смеете да ги допирате со „голи“ раце

Истражувањата ни покажуваат дека рацете се најчестите преносители на бактерии поради кои се разболуваме.

Секој прст е поврзан со 2 органа: Јапонски метод кој ќе ве излечи за неколку минути

„Jin Shin Jyutsu“ е древна и алтернативна медицина чија задача е да ви помогне да ги балансирате вашите емоции со стимулирање одредени точки на рацете.

Слатки и суптилни тетоважи на прсти кои ќе внесат малку креативност во вашиот живот

Изгледа во последно време тетоважите на прсти се неверојатно популарни, најверојатно поради нивната суптилност...

Прстите на кои носите прстени можат да ви откријат многу за вашиот карактер

Прстот или прстите на кои најчесто носите прстени можат многу да ви кажат за вас како личност.

5 работи кои должината на машките прсти ги открива за нив

Односот помеѓу должината на вториот и четвртиот прст на раката на мажите се поврзува со мноштво физички и лични карактеристики.
Датум: 24 фев 2015
, Автор:

7 начини за справување со лошата навика да грицкате нокти

Без разлика на причината поради која вие го правите ова, мора да најдете начин како конечно да се справите со вашиот проблем.