21 јуни 2015 | Кафе пауза

Едноставен тест кој ги открива тајните кои се кријат во вашите отпечатоци од прсти

Отворете ја дланката и внимателно проучете ги вашите отпечатоци од прсти...

7 совети за здравје кои сите бремени жени би требало да ги знаат

Кога сте бремени, вие не се грижите само за себе, туку и за уште едно човечко суштество.

Поучна приказна: Ружа за мајка

Еден човек застанал покрај цвеќара за да порача цвеќиња за неговата мајка...