10 сјајни начини за употреба на балсамот за усни

Можеби не е најгламурозниот козметички производ, но е најупотребуваниот, особено во овие ветровити денови кога на усните им е потребна дополнителна заштита. Но балсамот можете да го користете и за многу други работи.

Интересен кус тест на личноста: Што говори за вас начинот на кој ги поставувате рацете?

Ова не е класичен тест. Не треба да одговарате на прашања, само да направите 4 задачи и да ги запишете нивните толкувања. Ќе ви одземе една многу забавна минута од вашето време.
Датум: 18 сеп 2014
, Автор:

Тест од 1 минута: Вашите прсти откриваат нешто за вашиот карактер

Иако оваа теорија е малку контроверзна, сепак некои истражувачи наоѓаат поврзаност помеѓу релацијата во должината на показалецот и домалиот прст и некои карактерни особини.
Датум: 12 сеп 2014
, Автор:

Масажа за подобар секс

Размислувајте за масажата како за секс без пенетрација – вака нѐ подготвува лиценцираниот физиотерапевт од Њујорк Хуан Уроса.
Датум: 21 мај 2014
, Автор:

Што откриваат вашите дланки?

Ако внимателно ги погледнете рацете на личноста со која штотуку сте се запознале, можете многу да откриете за неа.
Датум: 27 мар 2014
, Автор:

Прстен кој ја претвора вашата дланка во далечински управувач

Фин е паметен прстен кој природните движења и гестикулации со рацете ги конвертира во команди за уредите околу нас.
Датум: 27 мар 2014
, Автор:

Смешни портрети изработени на прстите од рацете

Италијанскиот уметник познат само како Дито фон Тис започна проект наречен „Дитологија“ кој вклучува препознатливи портрети на славните личности изработени на човековите прсти.
Датум: 11 окт 2012

Поинаква примена на прстите од рацете

Лондонскиот фотограф Реј Масеј се поврзал со талентирана сликарка која црта по човечки тела, Ени Рали, која успеала да ги трансформира овие прсти во архитектура, спортски сцени и други интересни објекти.

Сосема нов начин на фотографирање со фотоапаратот „Ubi“

Сè што ви е потребно за да направите една фотографија е рамката што ќе ја создадете со вашите прсти.

Чилеанец слика уметнички дела за минута и пол

Фабијан е најбрзиот сликар што некогаш сте го виделе. Поседува неверојатни уметнички способности, пред кои занемуваат безброј луѓе.
Датум: 12 јан 2012
, Автор:

Намалете ја болката во стапалата врзувајќи ги врвките на поинаков начин

Болките во стапалата можат да бидат предизвикани од притисокот кој го создаваат врвките на одреден дел од нив.
Датум: 11 дек 2011
, Автор:

Водич за читање од стапала

Очите можеби се прозорци на душата, но ако навистина сакате да го запознаете карактерот на некоја личност, загледајте се во нејзините стапала...