Чистилиштето од предградието (Suburgatory)

Комедија за една девојка која е приморана да се пресели од Њујорк во здодевно предградие...
Датум: 11 апр 2012
, Автор:

Работи за кои забораваме да бидеме благодарни

Сте рекле „благодарам“ за овие прекрасни работи во кои секојдневно уживате? Благодарам за сонцето, ветрот, виножитото и насмевките. За сетилата, љубовта, падовите и искачувањата...
Датум: 11 апр 2012
, Автор:

Интервју со уметникот Славчо Максимовски

Талентиран, интелигентен и неверојатно освестен млад човек, Славчо Максимовски (23) е пример за посветеност и љубов кон уметноста. Моментално ја привршува својата дипломска работа на Факултетот за уметности...
Датум: 11 апр 2012
, Автор:

Њујорк од птичји поглед

Фотографот Навид Барати е роден и растел во руралниот дел од Охајо. Неговата артистичка пасија го натерала од инженер да постане фотограф.

Вежбајте зумба во домашни услови со лична инструкторка

Дали сте подготвени одлично да се забавувате додека вежбате? Токму тоа е целта на програмата на зумбата.

Кои се највпечатливите усни во историјата?

Наоми Кембел, Кристи Тарлингтон и Линда Евангелиста го сочинуваат најпознатото трио на супермодели познати по своите впечатливи усни. Еве чии други усни ќе останат запаметени во историјата...
Датум: 11 апр 2012

Сосема нов начин на фотографирање со фотоапаратот „Ubi“

Сè што ви е потребно за да направите една фотографија е рамката што ќе ја создадете со вашите прсти.

Скапоцените јајцa Фаберже

Историјата на Фаберже започнува со идејата на царот Александар III, на својата сопруга Марија Фјодоровна да ù подари скапоцено јајце за Велигден.
Датум: 11 апр 2012
, Автор: