Поезија: Јуни

Сакам да е јуни. И тоа не кој било, туку оној кога го осетив она, знаеш... истото што го осети и ти.
Датум: 11 дек 2011
, Автор:

Намалете ја болката во стапалата врзувајќи ги врвките на поинаков начин

Болките во стапалата можат да бидат предизвикани од притисокот кој го создаваат врвките на одреден дел од нив.
Датум: 11 дек 2011
, Автор:

Причини поради кои раскинуваат хороскопските знаци

Секое прекинување на врска е поинакво и непредвидливо. Дознајте што не треба да правите во врската...
Датум: 11 дек 2011
, Автор:

Древниот град на Маите во Гватемала

Во северниот дел на Гватемала, сместен е античкиот град Тикал кој бил главен центар на цивилизацијата на Маите.