Морничави фотографии направени неколку моменти пред трагедија

Што се случува откако ќе се фотографираме? Личностите на овие фотографии сигурно не мислеле дека одговорот би бил морбиден.

Морничави и нерешени мистерии што ќе ве држат будни навечер

Корисниците на споделиле некои од најчудните мистерии за кои чуле или на кои сведочеле.

10 морничави писма од обожаватели до убијци и чудовишта

За секој човек кој направил некакво злодело, има цела толпа жени кои полудуваат по него.

10 приказни за училишта со духови кои стигнале до медиумите

Покрај домашните и тешките предмети, овие наставници и ученици требало да се справуваат и со натприродното.

12 вистински морничави приказни кои сигурно ќе ве исплашат

Ова се 12 мистериозни приказни раскажани од обични луѓе. Оставаме на вас да одлучите дали ќе верувате во нив.

12 морничави игри кои можете да ги играте за Ноќта на вештерките

Според фолклорот, Ноќта на вештерките е вечер во која сите духови и чудовишта шетаат на Земјата. А има ли подобар начин да ја прославите одошто со играње неколку морничави игри?

10 најзастрашувачки места на Земјата кои не им се познати на туристите

Дали мислите дека во животот ви недостигаат нови авантури? Дали ви е потребен адреналин? Тогаш овие локации се одлични за вас.

10 бизарни приказни за натприродното од 17-тиот век

Многу писатели од овој период, како демонологот Ричард Боет и филозофот Хенри Мор, собирале разни приказни и информации за да докажат дека атеизмот не е во право...

Најморничавите работи кои ги кажале децата додека спиеле

Родителите никогаш не испуштаат можност да се пофалат за работите кои ги кажало нивното дете. Но, сите тие сфаќаат дека децата не секогаш кажуваат слатки и интересни работи.

8 напуштени места од кои ќе ве полазат морници

Некои од овие места ќе ве воодушеват, но некои и ќе ве исплашат.

9-те најморничави дестинации во Европа

Иако Европа не е единственото место со долга и богата историја, сепак може да се каже дека нејзината историја е најморничава.

10 морничави и нејасни нерешени мистерии

Постојат многу случаи кои останале нерешени, и кои без сомнение ќе ве натераат да се замислите.