Филм: Фокус (Focus)

Некои нешта во животот вредат многу повеќе отколку што сте можеле да забележите претходно

ТВ серија: Тајни и лаги (Secrets and Lies)

Дали тој е навистина убиецот или не?

Филмски викенд: 5 одлични филмови од различни жанрови‏

Доколку сте расположени за добар филм викендов, тогаш погледнете ги следниве 5 предлози

Филм: Ноемвриски човек (The November Man)

Го викале Ноемвриски човек, бидејќи кога тој ќе поминел некаде, зад него ништо не останувало живо...

ТВ серија: Дердевил (Daredevil)

Уште една хит ТВ серија од Марвел...

ТВ серија: Бекстром (Backstrom)

Тој можеби е мизантроп, но тоа воопшто не го спречува брилијантно да ги решава убиствата...

ТВ серија: Подобро јавете му се на Сал (Better Call Saul)

ТВ серија која е произлезена од позната „Breaking Bad“...

Крими хороскоп: Каков криминалец е вашиот хороскопски знак?

ФБИ води прецизна статистика за сторителите на кривични дела. Каква е поврзаноста меѓу таа статистика и вашиот хороскопски знак?

Книга: „Девојката што си играше со оган“ – Стиг Ларсон

Книга која може да ја читаат само оние со јак стомак, силна психа и кои не грицкаат нокти... Едно од најмаестралните дела некогаш напишани.
Датум: 07 јан 2015
, Автор:

ТВ серија: Нејви: Њу Орлеанс (NCIS: New Orleans)

Тим од агенти во Кресент Сити истражува убиства поврзани со морнарицата...

ТВ серија: Готам (Gotham)

ТВ серија за градот Готам пред појавата на Бетмен...

Најопасните градови во светот

И покрај тоа што станува збор за многу убави места, овие градови преставуваат преголема опасност за еден просечен турист.