Што прават вработените во книжарница кога им е досадно?

Книжарницата Молат во Франција привлекува многу внимание на нивната Инстаграм страница, откако вработените почнале да забележуваат колку книгите што ги имаат наликуваат на клиентите.

Рајот за читателите: Посетете го мирното гратче на книгите во Велс!

Вака изгледа рајот за љубителите на пишаниот збор....

5 места на кои можете да го сретнете оној вистинскиот

Ако сè уште не сте го пронашле вистинскиот, можеби не сте барале на вистинското место.
Датум: 20 ное 2014
, Автор:

12 знаци дека сте вистински вљубеници во книгите и сè што е поврзано со нив

Да, тука се вбројуваат и вашите гласни извици и реакции на она што го читате па затоа сте како чудаци кога читате на плажа.
Датум: 09 окт 2014
, Автор:

Најдобрите книжарници во светот

Погледнете ги најдобрите места за читање книги, кои освен со својата литература, ќе ве изненадат и со несекојдневниот ентериер.