Слатки и креативни предлози за уредување на работното биро

Ако сакате да ви тргне работата подобро одвојте време за преуредување на работното биро и за внесување на малку креативност и свежина!

Уникатни идеи за уредување на работниот простор

Работниот простор е место каде го поминувате поголемиот дел од времето, па од голема важност е тоа да биде инспиративно и функционално уредено на креативен начин.
Датум: 03 мар 2014
, Автор:

Уникатни радијатори кои ќе му дадат сосема несекојдневен изглед на вашиот простор

Радијаторите служат за да ни даваат топлина, но тоа не значи дека мора да се состојат од одреден број здодевни ребра какви што вообичаено имаме по домовите и канцелариите.
Датум: 23 јан 2014
, Автор:

Најдобри релакс совети за опуштање од работните обврски

После секоја пауза од работа, концентрацијата драстично се зголемува, а дневниот и годишниот одмор му се неопходни секому.

Како изгледа главната централа на Твитер во Сан Франциско?

Главната централа на Твитер во Сан Франциско им овозможува на вработените динамична и визуелно примамлива работна атмосфера, која придонесува за зголемување на продуктивноста и ефикасноста.

Зошто треба да имате растение во вашата канцеларија?

Внесувањето на природата во вашата канцеларија е еден од најдобрите начини да го намалите вашиот стрес, да го подобрите вашето расположение и ефикасноста во работата, да го подигнете нивото на енергија и да ја зголемите отпорноста на болести.

Претворете го вашиот работен простор во креативно и инспиративно место

Вашето работно место би требало да биде простор кој ќе ве исполнува со инспирација и каде што ќе бидете најпродуктивни.

Креативни идеи за ваш личен работен простор во вашиот двор

Интересни дизајни кои со сигурност ќе го привлечат вашето внимание.

Модерни тапети кои ќе им дадат нова димензија на вашиот дом или канцеларија

Овие модерни тапети изработени од компанијата „Vimagio“ можат комплетно да ви го променат домот или канцеларијата.

10 забавни начини да си дадете отказ

Без разлика дали си заминувате доброволно за да одите на подобро работно место или само за да го напуштите актуелното, или пак ве отпуштаат од работа против ваша волја, секогаш можете да го направите заминувањето забавно и вредно за паметење.
Датум: 23 авг 2013
, Автор:

Ви се приспива на работа? Прилегнете си!

Кој не би сакал да може барем накусо да дремне и да си ги наполни батериите, пред да започне турбо да ги завршува дневните обврски во последните часови од работниот ден?

Растение кое секој би го посакал во својата канцеларија

Оригинален додаток на вашата канцеларија, на кој ќе се воодушевува секој клиент. :)