Канцелариско размрдување: обликувајте го телото од вашиот работен стол

Со правилни вежби можете да ја зајакнете мускулатурата, да ја подобрите циркулацијата и да ги наполните батериите, и тоа додека ги извршувате вашите работни задачи. :)

Чувствувајте се како на плажа во вашата канцеларија

Доколку некогаш сте се нашле во ситуација да си седите на работа, мечтаејќи во истиот момент да избегате на некоја плажа и да си ги брцнете нозете во песокот, тогаш ова е вашата домашна канцеларија од соништата!

Уникатни тапети и декоративни панели за уредување на вашиот дом

Тапетите може да бидат еден од најубавите украси во домот, кои му даваат шарм и топлина на просторот, создаваат препознатливост, а за сето тоа не ви се потребни многу средства.

Модерна адвокатска канцеларија во Загреб

Адвокатските канцеларија обично се полни со здодевен мебел на кој се поставени неколку тони хартија и книги до таванот...

Ви недостасува простор во домот?

Преносната барака „Tetra Shed“ е дизајнирана од страна на Дејвид Аџаса-Адаканал и може да се користи како домашна канцеларија, остава, куќичка за деца, уметничко студио, работилница, па дури и како гостинска спална.

Соба за истурање на бесот

Дона Александер од Текас дошла до оригинално решение за сите оние кои се полни со бес и се под голем стрес, а не сакаат да го истурат врз своите најблиски...

Креативни држачи за вашиот прибор за пишување

Овие интересни држачи ќе ја поттикнат вашата креативност...
Датум: 22 мар 2012
, Автор:

Внесете ја пролетта во вашата канцеларија

За полесно да ги извршувате своите работни обврски, а притоа да не се нервирате за тоа што не можете да уживате на сонцето, направете мало преуредување на вашето работно место и поканете ја пролетта во вашата канцеларија.
Датум: 20 мар 2012
, Автор:

Канцеларија во двор за оние кои работат од дома

Ако работите од дома и се борите да најдете баланс помеѓу приватниот и професионалниот живот, тогаш најверојатно ви треба ваква модерна мини-канцеларија, лоцирана во вашиот двор.

Музички ритам создаден од канцелариски предмети

Филмската компанија Fruit Bonus го создала ова музичко видео, употребувајќи ги интересните звуци кои ги произведуваат разните предмети во нивната канцеларија, како копчиња „on/off“, телефони, звукот од лифтот...

Канцеларија лоцирана во фантастичен шумски предел

Оваа необична канцеларија, која има облик на долга стаклена туба, е лоцирана во прекрасен шумски дол во Мадрид, Шпанија, а изградена е од страна на шпанската архитектонска фирма Сеглас Кано.

Атрактивен канцелариски дизајн со вегетациски шмек

Специфичност на овој простор му даваат фикусните дрва со прикриени жардиниери, кои создаваат чувство на прекрасен отворен простор исполнет со светлина и вегетација.