знаци | Кафе пауза - Part 53

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.

Емоционалната отвореност на хороскопските знаци

Дали вашиот партнер има тешкотија во искажувањето на чувствата или отворено ви го кажува тоа што го мисли?
Датум: 28 ное 2010
, Автор:

Астрологијата и парите

Дали често се грижите за вашата финансиска состојба? Ќе бидете богати или сиромашни? Ќе живеете скромно или луксузно? Еве што кажуваат планетите за тоа како се чувствувате во врска со парите.
Датум: 31 окт 2010
, Автор:

Заведете ја саканата личност според хороскопскиот знак

Нели би било одлично доколку секој од нас би знаел што точно го возбудува оној во кого сме лудо заљубени?
Датум: 24 окт 2010
, Автор:

Не е сѐ во очите, има нешто и во телото

Доколку при разговор, соговорникот започне да погледнува лево-десно, притоа без да се задржува долго на објектите околу него, ниту пак на вас, значи дека го губи или веќе го изгубил интересот...
Датум: 03 окт 2010
, Автор: