20 најчести модни грешки

Жените, иако совршено добро го познаваат сопствениот стил и сопственото тело, знаат да направат модни утки. А постојат навистина многу начини како да направите грешка.

Добро размислете: 5 грешки кои ви го уништуваат здравјето, а сигурно сте ги направиле во последните 60 минути!

Се чинат безопасни, но всушност многу негативно влијаат на вашето здравје.
Датум: 23 авг 2014
, Автор:

Љубовта дешифрирана преку говорот на телото

Говорот на телото открива повеќе од илјада зборови, и што е уште поважно, никогаш не лаже. Стручњаците утврдиле неколку знаци кои се сигурен доказ за приврзаност и љубов.
Датум: 23 авг 2014
, Автор:

Торта балерина: Без многу мака, со само 5 состојки

Ледена крем торта која се јаде и со очи и со уста
Датум: 23 авг 2014
, Автор: