Кои се 3-те најгорделиви хороскопски знаци?

Добро е да се чувствува одредена доза горделивост, но ако не внимавате, можете да направите да биде невозможно да се биде во ваша близина.

Вашата самодоверба не мора секогаш да биде гласна

Кој не сака да има голема самодоверба? Кој не сака да се чувствува удобно во сопствената кожа?

На кој начин гордоста може да биде нешто позитивно за вас?

Никој не сака фалбаџија, па гордоста може да биде меч со две острици...

Гордоста зема голема животна енергија и сила! Како да ги препознаете горделивите луѓе?

За да се ослободите од гордоста, најпрво треба да ја препознаете, а таа се крие во овие карактеристики.

Поучна приказна за едно гордо момче што ќе ве наведе на размислување

Следнава поучна приказна ќе ви докаже дека понекогаш добро е да си ја погазите гордоста, бидејќи само на тој начин ќе успеете да ги сочувате суштинските човечки вредности...

Горди, страсни, театрални: Откријте сè за Лавиците

Великодушна, театрална, привлечна, горда, страсна, тврдоглава, упорна, љубезна, посветена, заиграна, темпераментна, полна со живот.

За помирен и посреќен живот: 4 лесни прашања кои ќе ги запрат негативните мисли

Дури и најсреќните луѓе понекогаш паѓаат во една негативна емоционална и когнитивна рамнотежа.

7 работи кои жените Јарци ги бараат од љубовта

Ова се 7-те начини на кои можете да им ја покажете својата љубов на жените Јарци и да им ја дадете почитта која ја заслужуваат.

7 причини зошто никогаш не треба да се срамите од вашите облини

Најпрво од сè, вие треба да го прифатите вашето тело и да бидете горди на себе, без разлика дали имате облини или не.

Не треба да сте горди на себе ако сте постојано зафатени

Помеѓу нас владее мит дек постојаната зафатеност е одлика на човек кој е продуктивен во сите сфери во животот и поради тоа е предмет на воодушевување.

35 причини зошто вашата сестра ви е најдобра пријателка

Еве само дел од причините зошто вашата сестра ви е најдобра пријателка. Доволно за уште веднаш да ѝ се јавите и да ѝ кажете колку ја сакате.
Датум: 21 мај 2014
, Автор:

Љубовни лекции од пропаднатите врски

Во денешно време имаме можност да запознаваме различни луѓе со различни карактери, да прекинуваме врски и да започнуваме нови... со еден збор, слободно да се движиме по патот до вистинскиот/ата.
Датум: 18 окт 2012
, Автор:
12