10 знаци дека вие сте им омилената тетка на вашите внуци

Вие сте пример за одговорност на вашите внучиња, додека истовремено сте и нивниот најголем извор на забава.

Ана и Амброзио: Прекрасен пар кој докажува дека љубовта е посилна од предрасудите

Запознајте ги Ана Мариа и Амброзио Лопез кои се заедно цели 60 години.

Цитати коишто ја покажуваат приврзаноста на децата кон своите баба и дедо

Кога родителите не се присутни, тука се бабите и дедовците да ја пружат својата љубов.

Зошто е супер да се биде тетка?

Доколку имате внуци од вашите браќа или сестри, тогаш знаете колку е супер да се биде тетка.
Датум: 17 дек 2014
, Автор:

Писмото од еден дедо кое го освои светот

Џејмс К. Фланаган, писател од Њујорк, им оставил на своите внуци трогателно писмо во кое нанижал неколку важни совети до кои дошол во текот на неговото долго животно искуство.
Датум: 23 сеп 2014
, Автор:

Зошто ги сакаме нашите баби и дедовци?

Еве зошто ги сакаме нашите баби и дедовци и зошто не смееме да заборавиме на нашата љубов кон нив.
Датум: 11 сеп 2014
, Автор:

7 мудри совети од нашите баби и дедовци

Бабите и дедовците имаат големо животно искуство кое несебично го споделуваат со своите внуци. Ова се дел од најчестите мудри совети од нашите баби и дедовци.
Датум: 04 авг 2014
, Автор:

Каков беше животот пред сите да имаат паметни телефони?

Ова интересно сатирично стрипче ни ја прикажува пустата човечка опсесија со паметните телефони, преку еден дедо кој им раскажува на своите внуци како се живеело порано, пред паметните телефони да се појават.

Зошто не се согласуваат снаите и свекрвите?

Дури 1/10 од жените, воопшто не комуницираат со нивната свекрва за да ги избегнат честите расправања, а најголем повод за проблеми е нејзиното вмешување во воспитувањето на децата.