Lavazza календар за 2011 година

Едно е сигурно – срцето не може да се контролира. Секој оној кој бил во Италија, знае дека тоа е така. Италија е земја на љубовта и земја каде што сигурно ќе се заљубите.  Тоа е земја каде страста е најчиста. Предрасудите се напуштаат, чувствата се „фаќаат во момент“ и за миг во воздухот може да го почувствувате вистинското задоволство.

(2) Lavazza календар 2011 година

Насловна страница

Многу филмови, книги и песни се напишани и испеани во име на љубовта. А кафето? Тоа одлично се испреплетува во секоја љубовна приказна. Погледнете го календарот на Lavazza (Италијански производител на кафе со многубројни кафе-продавници низ целиот свет) за 2011 година, ироничен и нереален, страствен и љубовен. Доживејте го патувањето во Италија, читајќи само од фотографиите. Исто како одличен романтичен филм.

(2) Lavazza календар 2011 година

Јануари-февруари

Lavazza календар 2011 година

Март-април

Lavazza календар за 2011 година

Мај-јуни

Lavazza календар за 2011 година

Јули-август

Lavazza календар за 2011 година

Септември-октомври

Lavazza календар за 2011 година

Ноември-декември

Целата приказна, во интерактивна, мултимедијална варијанта е достапна на официјалниот веб-сајт на производителот, на страницата резервирана за календарот на Lavazza за 2011 година.

За авторот

Поврзани содржини

  1. GABY Reply

    EJJ ZAKONN!!! <3

  2. tamara Reply

    amori kjuti ti!…najubav e

Остави коментар