Еротика од масло на платно

Kim Sung Jin е уметник од Кореја кој слика применувајќи ја техниката масло на платно. Неговите дела се карактеристични бидејќи очигледно ја истакнуваат неговата опсесија со полни румени усни. Со оглед на тоа што устата е во фокусот на неговата работа, малку иронично, но неговите слики можат да ве остават без зборови, но и да го разгорат жарот во вас.Еротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платноЕротика од масло на платно

За авторот

Поврзани содржини

  1. bube Reply

    fantasticno! 🙂

Остави коментар