Веки-пеки | Кафе пауза - Part 2

„Fever“ испеана во 12 различни стилови

Одлични преработки во стилот на Боб Марли, Мајкл Џексон, Канје Вест, Ријана... па дури и на Џастин Бибер. ;)
Датум: 25 јун 2013
, Автор:

Коски и черепи за послатко утринско кафенце

Шеќерчиња кои експресно ќе ве расонат. :)
Датум: 25 јун 2013
, Автор:

Фантастична фото-илузија: гледате една или 4 фотографии?

Фотографија направена од вистинскиот агол...
Датум: 25 јун 2013
, Автор:

Грешките на мажите, наспроти грешките на жените

Кој и да згреши, последиците ги трпи мажот... ;)
Датум: 24 јун 2013
, Автор:

Иновативни шишиња Кока-кола направени од мраз

Уште едно изненадување за љубителите на Кока-кола...
Датум: 24 јун 2013
, Автор:

Адреналински фотографии за полнење на батериите

Доза адреналин за љубителите на екстремни спортови...
Датум: 20 јун 2013
, Автор:

Филм: Лери Краун (Larry Crowne)

Предвидлива романтична комедија со слатка доза хумор, погодна за филмско попладне со целото семејство...
Датум: 14 јун 2013
, Автор:

Луѓе фотографирани со сè што поседуваат

Забавен фото-проект за реалноста во која живеат лицата во раните 30-ти години од животот...
Датум: 14 јун 2013
, Автор:

Брзо и лесно мезе: грчка салата на стапче

За околу 25 минути добивате практична, свежа и вкусна салата... :)
Датум: 08 јун 2013
, Автор:

Умно дизајнирана шолја која ги лови „залутаните“ капки кафе

Драги кафеџии, на повидок е решение за круговите кафе на масата, врз документите на вашето биро или на тастатурата. ;)
Датум: 06 јун 2013
, Автор: