Веки-пеки | Кафе пауза - Part 28

Кога моливот ќе ја допре фотографијата…

Иако пред извесно време веќе бевме сведоци на оваа интересна техника, сепак решивме да направиме нова селекција од овие импресивни дела.
Датум: 22 дек 2011
, Автор:

Три слатки ежиња ви посакуваат среќни празници

Погледнете го ова интерактивно видео со распеани ежиња. Изберете едно од ежињата и издадете му некоја од предложените наредби. Сигурни сме дека она што ќе го видите, слатко ќе ве насмее и ќе ви го разубави денот.
Датум: 20 дек 2011
, Автор:

Кул факти кои ќе ви го направат денот поинтересен

Замислете, крилото на „Боинг 747“ е подолго од должината на првиот лет на браќата Рајт. Тие го измислиле авионот, а нивниот прв обид да летаат со него траел само 12 секунди.
Датум: 18 дек 2011
, Автор: