Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Секоја година човештвото измислува нешто ново. Напредокот никогаш не запира. Меѓутоа, ако погледнете повнимателно, ќе видите дека постојат многу сериозни проблеми што секој ден стануваат сѐ помногубројни. Погледнете ги следниве реалистични илустрации кои без зборови совршено објаснуваат што не е во ред со денешното човештво…

Немојте да пречите

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Храна

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Количка за пазарење

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Здравје

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Слобода на социјалните мрежи

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Деца и родители

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Сива намуртена есен

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Семејна дружба

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Кралството на оградите

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Убавина

Реалистични илустрации што ја покажуваат скриената страна на модерниот свет

Продолжете на следната страница за останатите илустрации…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар