04 јули 2023 | Кафе пауза

Дали знаевте дека недостатокот на витамин Д може да доведе до зголемен ризик од срцев удар?

Витаминот Д е еден од многуте витамини што му се потребни на нашето тело за да остане здраво!

Не можете да се справите со стресот и проблемите? Еве како да станете поиздржливи!

Прочитајте зошто е особено важно да работите на издржливоста!

Како ќе ни влијае полната Месечина во Јарец до 15 јули?

Да не дозволиме негативните мисли да нè контролираат!