Зошто растојанието помеѓу зборовите и изборот на фонтот се клучни за вашиот бизнис?

Лошата организираност на зборовите можат тотално да го уништат (или да го направат урнебесен) дури и оној натпис кој настанал со најдобра намера. Токму тоа ни го покажуваат и следниве 22 примери, кои поради ненамерни грешки во растојанието на буквите во зборовите, како и помеѓу самите зборови во комбинација со несоодветен фонт довеле до неочекувани и смешни резултати…

За каква масажа станува збор?

За каква масажа станува збор?

 


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар