22 јуни 2023 | Кафе пауза

5 работи со кои се опседнуваат жените, а кои воопшто не им се важни на мажите

Кои се најчестите работи кои ги опседнуваат жените во љубовната врска, а кои имаат мало или речиси никакво влијание врз мажите?

Кои 4 зборови привлекуваат негативна енергија доколку често ги изговарате?

Негативната енергија најчесто се создава како резултат на вашите сопствени мисли, зборови и дела и од вас зависи дали ќе ја прифатите како дел од вашиот живот или ќе ја отфрлите!