Креативни и луди начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Утре е 1 април, па доколку сè уште не сте смислиле злобно смешен начин да си поиграте со вашите пријатели, соработници или непријатели, тогаш погледнете ги овие креативни начини на кои ќе предизвикате нивното срце да прескокне еден удар. Но, сепак внимавајте да не претерате. Постојат многу начини на кои можете да се забавувате, но одберете го оној кој е најсоодветен за личноста со која планирате да се пошегувате.

Зарем има подобар начин за расонување?

(1) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Направете го ова само ако сте подготвени таа цел ден да не ви зборува

(2) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Хорор изненадување на место каде што не може лесно да се избега

(3) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Бидете подготвени да купите нов фен

(4) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Залепете ги неговите или нејзините папучи за подот со супер лепак

(5) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Изненадете го/ја додека се подготвува да го изнесе ѓубрето надвор

(6) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Никогаш не е доволно од трикови со ментос бонбони и газирани пијалаци

(7) Креативни начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар