10-секундно утринско расонување: Колку лица можете да видите на оваа слика?

Без разлика дали се будни со саати, поголемиот дел од луѓето едноставно не функционираат во раните утрински саати. Се случува учениците и студентите да заспијат на клупа на предавањата, а вработените едвај да ги додржуваат очите отворени додека се справуваат со своите секојдневни работни обврски. Но ако сакате инстантно расонување, тогаш ви препорачуваме да наместите тајмер на вашиот мобилен телефон на 10 секунди и да се обидете во тоа време да ги пронајдете сите лица на оваа слика! Ако успеете, расонувањето е гарантирано. Со среќа!

(1) 10-sekundno-utrinsko-rasonuvanje-kolku-lica-mozhete-da-vidite-na-ovaa-slika-www.kafepauza.mk

  • Не успеавте да ги најдете сите? Не грижете се! Кликнете тука за решението…

    (2) 10-sekundno-utrinsko-rasonuvanje-kolku-lica-mozhete-da-vidite-na-ovaa-slika-www.kafepauza.mk

Пробајте го и овој забавен тест за внимание и концентрација: Колку животни гледате на сликата?


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар