Насмеани мачиња кои ќе ве развеселат и ќе ви го исполнат срцето

Мачките се чудни суштества кои ретко се смеат, но нивната насмевка всушност и не е вистинска затоа што нивните мускули на лицето не се како мускулите на лицето кај човекот. Тие својата среќа ја искажуваат преку предење, затворање на очите и зафрлање на главата наназад. Сепак, овие мачиња со нивните насмевки изгледаат како искрено да се среќни или можеби се по малку морничави. Во секој случај, искрено веруваме дека ќе ви го разубават денот и слатко ќе ве насмеат.

0-nasmeani-machinja-koi-kje-ve-razveselat-i-kje-vi-go-ispolnat-srceto-kafepauza.mk 1-nasmeani-machinja-koi-kje-ve-razveselat-i-kje-vi-go-ispolnat-srceto-kafepauza.mk 2-nasmeani-machinja-koi-kje-ve-razveselat-i-kje-vi-go-ispolnat-srceto-kafepauza.mk 3-nasmeani-machinja-koi-kje-ve-razveselat-i-kje-vi-go-ispolnat-srceto-kafepauza.mk

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар