Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

Сите луѓе на светот сакаат животни, се согласувате? Тие неодоливи суштества имаат стопено милиони човечки срца. Сепак, животните не секогаш мили и слатки. Понекогаш, и нашите крзнени пријателчиња имаат лош ден. Погледнете ги следниве фотографии што ќе ви покажат дека и животните знаат да се однесуваат како вистински идиоти одвреме-навреме…

Се знае кој е газда!

Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

„Доминирај и омаловажувај! Џив, џив!“

Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

Мачките не се согласуваат најдобро со растенијата

Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

„Молчи! Сама кажа дека сакаш да пливаш!“

Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

Толку блиску, а сепак далеку

Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

Замислете да се најдете во ваква ситуација!

Фотографии што ќе ви докажат дека и животните понекогаш се однесуваат како вистински идиоти

Продолжете на следната страница за останатите фотографии…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар