штетни | Кафе пауза

7 работи што треба да престанете да ги правите пред тренинг

Со правилна рутина, вашето тело ќе може да функционира на повисоко ниво и да ве носи сè поблиску до целта по која копнеете.

5 неочекувани работи што му штетат на вашиот сексуален живот

Дали знаете дека возењето велосипед е здраво во секој поглед, освен што може да доведе до намалување на способноста за сексуална возбуда?

17 штетни навики од коишто треба да се откажете пред да наполните 30 години

Оваа листа ќе ви овозможи да го средите вашиот живот пред да дојде вашиот 30-ти роденден.

6 лоши навики кои можат сериозно да го загрозат нашето здравје

Во екстремни случаи, претераното грицкање на ноктите може да резултира со нивно опаѓање...

Лошите зборови се простуваат, но нанесената штета од нив останува

Зборовите имаат голема моќ. Тие влијаат на нашите мисли и на нашето однесување.

11 штетни мисли од кои треба да се ослободите за да имате подобар живот

Честите негативни мисли можеби не изгледаат како да се голема работа, но може да остават сериозни последици ако не се отфрлат.

Неколку докази дека апостолките можат да бидат најопасните летни обувки

Eкспертите предупредуваат дека постојат оправдани причини зошто би требало да престанете да ги носите апостолките.

Читајте ја етикетата: 4 опасни состојки кои најчесто се кријат во шампоните

Внимателно читајте што пишува на етикетата, бидејќи понекогаш вашиот омилен шампон со мирис на кокос може да содржи некои опасни супстанци!

6 навики кои мислиме дека се штетни за врската, а всушност се здрави

Некогаш, најмногу може да ни помогне тоа за кое сме мислеле дека ќе го направи токму спротивното...