22 февруари 2016 | Кафе пауза

5 видови сексуални односи за кои секоја девојка се кае во својот живот

Појавата на интензивно чувство на каење по одредени видови секс е многу почесто кај девојките отколку што би помислиле.

7 нешта на кои успешните и среќни луѓе никогаш не помислуваат

Постојат лаги во кои некои луѓе едноставно си се уверуваат самите себеси и на тој начин го саботираат личниот успех.

9 растенија кои можете да ги одгледувате во вашата кујна

Замислете колку би било прекрасно да ги имате сите органски растенија при рака кога ќе ви притребаат.
Датум: 22 фев 2016

Што кажуваат за вас отпечатоците од прстите?

Постои научна дисциплина која се занимава со проучување на отпечатоците од прстите која се нарекува дерматоглифика.
Датум: 22 фев 2016

Десетте најдобри филмови на сите времиња според 358 славни режисери

Секои 10 години британскиот магазин Sight & Sound спроведува анкета помеѓу филмските режисери и критичари за да дознае кои се најдобрите филмови на сите времиња.
Датум: 22 фев 2016

Астрологијата и љубовните врски: Зошто хороскопот некогаш може да ни помогне?

Кога ги знаеме основните особини на хороскопските знаци, тогаш можеме да имаме некаква идеја за тоа што треба да очекуваме.

Познати актери кои никогаш не добиле Оскар

Оскарите, престижната награда која ја доделува Американската филмска академија, се најважниот момент во животот на секој актер.

Интересни фотографии, направени во совршен момент, кои ќе го излажат вашиот мозок

Некогаш сѐ што е потребно е да бидете на вистинското место, во вистинското време.
Датум: 22 фев 2016

Кои се предностите на секојдневните прошетки?

Правете редовни прошетки за да си обезбедите здрав и квалитетен живот.

Ако се пронајдете во овие 7 нешта, тогаш можеби природно сте гениј

Според психолошките студии, генијалците имаат неколку заеднички особини, навики и однесувања.
12