100 слатки нешта коишто можете да ги направите за вашата жена да биде неизмерно среќна

Во продолжение, прочитајте ги следниве 100 слатки работи, коишто можете да ги направите, за да ја усреќите вашата девојка или сопруга. Некои се многу едноставни, а за други ќе ви биде потребно повеќе планирање и размислување.

Науката открива: Мажите кои се женат со интелигентни жени живеат подолго

Дали интелигенцијата е една од најпосакуваните карактерни особини? Според најновите истражувања, би требало да биде.

Неговиот хороскопски знак може да ви открие која карактеристика ви е потребна за му да станете сопруга

Пред да почнете да се опседнувате со мисли дали врската која ја имате ќе премине во брак, консултирајте се со ѕвездите.

Момците откриваат: Како препознаваат која девојка е за сериозна врска, а која само за една вечер?

Сигурно се прашувате како момците проценуваат дали девојката е личност со која би сакале да се оженат, или, пак, некоја со која би поминале само една вечер.

Што очекувале мажите од своите сопруги пред 100 години?

Во 1895 година била објавена статија која понудила неколку корисни совети за сопругите, под наслов „Правила за среќните жени“
Датум: 01 фев 2016

Драги мајки, не сте во право: 8 најлоши љубовни совети кои сме ги слушнале од вас

Вие и понатаму ќе ги сакате своите мајки, но овие совети денес не важат!

6 причини зошто сè уште сте му девојка, а не сопруга

Имате партнер кој е верен и спремен да го подели животот со вас. Но, не е сè така совршено. Погледнете зошто.

10 неверојатни приказни како причина за развод

Дури и најрационалните луѓе го губат разумот кога се во процес на развод од својот брачен партнер.
Датум: 07 дек 2015

Најдоброто од двата света: Што сакаат мажите од нивните сопруги, а што од љубовниците?

Кога зборуваме за сексуални афинитети не е исто она што го сакаат слободните мажи во потрага по постојана партнерка и она по што копнеат зафатените мажи.

Викенд книга: „Кога мене ќе ме нема“ – Колин Оукли

Приказна за љубовта соочена со најтешкото прашање - губењето на најважната личност...

Доколку ги сакате вашите деца повеќе од сопругот, правите голема грешка

Ако сакате вашиот брак да преживее откако децата ќе дојдат, тогаш мора да го прочитате овој текст и добро да размислите.