Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотографот Нил Крамер речиси една година живее со својата мајка и со совјата поранешна сопруга – во добро и во лошо. За да го прикаже ова чудно време, Крамер направи фотографии кои на хумористичен начин ги прикажуваат реалните ситуации што се случиле за време на карантинот.

Како тие завршиле да живеат заедно? Мајка му имала планови да патува, но тие биле откажани. Додека, поранешната сопруга морала да го напушти својот стан поради поплава.

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Фотограф на хумористичен начин го прикажува животот во карантин со неговата мајка и поранешна сопруга

Запознајте го Џинџер: Слаткиот мачор кој ужива во снегот!


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар