28 декември 2015 | Кафе пауза

Спој на модерно, елегантно и тренди: Стилски варијанти за носење на миди здолништето

Оваа сезона со модната сцена убедливо владеат миди здолништата.

Бруталната вистина за насилството врз жените раскажана со еден збор – „ДА“

Секој ден сѐ повеќе и повеќе жени се злоупотребувани и малтретирани на секој можен начин...

29 фотографии од човечкиот род што ќе ве остават без здив

Овие фотографии сигурно ќе ги разбудат вашите емоции во целиот спектар на нивното постоење.
Датум: 28 дек 2015

Драги мајки, не сте во право: 8 најлоши љубовни совети кои сме ги слушнале од вас

Вие и понатаму ќе ги сакате своите мајки, но овие совети денес не важат!

3 жестоки астро парови кои ќе ги преживеат сите бродоломи

Турбулентните врски, силните емоции и честите караници најчесто завршуваат со приказна за совршени парови кои биле заедно во погрешно време.
Датум: 28 дек 2015

4 нешта кои можат негативно да влијаат врз вашата желба за секс

Според неодамнешни истражувања, скоро 11% од жените на возраст помеѓу 18 и 44 години се соочуваат со овој сексуален проблем.

12 нешта кои мора да ги оставите зад себе ако сакате 2016 да ви биде најдобрата година досега

Со цел следнава година да ви биде најдобра и најуспешна досега, потребно е да ги оставите овие нешта зад себе...

22 мали докази дека го имате најдобриот дечко на светот

Дали некогаш сте се запрашале дали сте во врска со вистинскиот?