Најсмешните фотографии од дивиот свет за 2018 година се објавени, и ќе ви го разубават денот!

Натпреварот за комичен див свет ги најави финалистите за 2018 година, објавувајќи листа од 41 фотографија.

Најсмешните полициски фотографии на сите времиња

Кога размислувате за полициски фотографии, сигурно не би ги опишале како смешни.

Татко секој ден го испраќа синот на училиште во нов костим

Родителите нè воспитуваат, хранат, облекуваат и без сомнение, нè засрамуваат.

Фотографии што ги прикажуваат смешните последици од заборавањето

Секој од нас бил во ситуација кога му се блокирал мозокот...

Откако оваа старица ја дознала магијата на фотографирањето, не може да престане да се забавува!

Таа навистина успева да ги претвори своите обични денови во моменти исполнети со хумор, и следниве фотографии без сомнение ќе ви докажат тоа.

Забавни фотографии од мажи што се обидуваат да ја направат совршената фотка од своите сакани

Мажите се обидуваат да направат сè што е во нивна моќ за совршената фотографија на својата сакана.

Урнебесни фотографии со кучиња во костими

Фотографката Мишел Рас имала одлична идеја што брзо ќе се расчуе низ целиот свет.

Целиот Интернет се смее на оваа 23-годишна скриена порака во тоалетот на еден пар

Алекс и Џес Монеј, пар од Калифорнија, го реновирале својот тоалет кога откриле нешто неверојатно.

Психотерапевт создава брутално искрени „книги“ за самопомош инспирирани од неговите пациенти

Користејќи книги од антикварница како платно, овој психотерапевт ги трансформира кориците во смешни шеги.

Ако не се насмеавте денес, овие фотографии ќе ви помогнат во тоа

Иако летото е овде, многумина сè уште се чувствуваат изморено и депресивно.