10 октомври 2020 | Кафе пауза

Овој профил на Инстаграм ги објавува најсмешните заштитни маски забележани во метроата

И покрај целиот стрес, луѓето сè уште остануваат креативни, а овој профил на Инстаграм ги објавува најсмешните заштитни маски забележани во метроата.

Позитива на денот: Смешно видео од реакцијата на едно бебе додека го шишаат

Бебињата се навистина слатки, а не е ни чудо што нивните смешни реакции секогаш ги смеат луѓето.

Запознајте ја мачката која се искачи на највисокиот врв во Австрија

Оваа мачка посетила многу планини во Босна и Херцеговина, Хрватска, Австрија и Албанија.