слатко | Кафе пауза - Part 4

Фотографии од слатки животинки и дечиња кои ќе ви го стоплат срцето

Фотографиите постојат за да нѐ потсетат на убавите моменти и одново да стават насмевка на нашето лице

Ледено задоволство: Сладолед со сите бои на виножитото

Слатко и здраво овошно уживање кое ќе ве освежи и ќе расположи со својата разиграност и колоритност.

Погледнете го овој пресладок пар кој ќе ве разнежни

Фотографии од бебе и зајче кои несомнено ќе ве стопат и разнежат.

Погледнете го ова неодоливо прасенце кое мисли дека е кутре

Осумгодишното прасенце Олив е убедено дека е исто како останатите кутриња од екипата.

Запознајте го Алос: Мачето со најхипнотизирачките очи во различна боја

Мачето Алос од Турција е новата интернет сензација која полека ги освојува социјалните мрежи.

25 преслатки заспани животинчиња кои ќе ви го стоплат срцето

Сите животинчиња имаат една заедничка работа кога спијат, а тоа е нивната милина и нежност.

Погледнете го мачето кое изгледа како да е облак

Запознајте го Скај кое е само 5% маче, а 95% крзно...

Зошто сме зависни од слатките и убави работи?

Сте се запрашале ли некогаш зошто ги обожаваме слатките работи како животинките, бебињата па дури и естетски убавите предмети?

Овие животни без сомнение се виновни за направената беља, но мора да им простите

Не, тие не се виновни. Некој друг дошол, скршил, отворил, изел и растурил сѐ наоколу и потоа ги обвинил нив!
Датум: 08 мар 2016

Најслаткото маче со најголемите очи кои некогаш сте ги виделе

Штом еднаш го видите мачето Гимо, невозможно е да ги заборавите неговите големи, прекрасни очи.
Датум: 01 мар 2016

Запознајте го Коби: Мачето со најубавите очи на светот

Мачето Коби дава ново значење на фразата „мачкини очи“.