пречки | Кафе пауза

3 хороскопски знаци што ги очекува турбулентен период

Периодот што е пред нас ќе биде многу предизвикувачки за овие 3 хороскопски знаци.

3 хороскопски знаци што ќе се соочат со најмногу пречки во 2021 година

Припадниците на овие хороскопски знаци ќе имаат голем број ограничувања во остварувањето на своите амбиции.

Рецепт за успех од познат руски психолог: Ако сакате да стигнете до врвот, подгответе се да паднете многупати

Пред секој успех, човекот се соочува со многу пречки и неуспеси. Поразот е составен дел од животот и тоа е првото правило што мора да го научите на патот кон успехот.

Знаци што укажуваат дека ве очекуваат пречки во животот

Соновите ретко се остваруваат, но повеќето луѓе се плашат дека тоа што го доживеале во сонот ќе се случи и во реалноста. Но, никогаш не треба да го заборавате и значењето на соновите.

Познат психијатар споделува 5 начини за справување со сите пречки во животот

Секој од нас се соочува со пречки речиси секој ден, па важно е да ја држите главата исправена без разлика на сериозноста на проблемот.

Вашиот живот ќе се промени за 180 степени доколку се ослободите од овие 20 ментални бариери

Кога ќе ги отстраните овие пречки, вашиот живот целосно ќе се промени.

10 цитати кои ќе ве мотивираат кога сте соочени со големи предизвици

Овие цитати ќе ви помогнат да ја промените вашата перспектива и да ги видите потешкотиите како можности, а не како пречки преку кои не можете да поминете.
Датум: 15 авг 2014
, Автор:

6 верувања кои ве ограничуваат и кои треба да ги промените денес

Ова се дел од верувањата кои ве ограничуваат а со тоа ве спречуваат да ги достигнете ѕвездите. Престанете да им се покорувате уште денес.
Датум: 31 јул 2014
, Автор:

12 работи кои ви се случуваат баш кога ќе си легнете да спиете

Се будите наутро слушајќи го алармот и размислувате како треба само да го издржите денот пред вас за повторно да си легнете да спиете. Успевате да му се спротивставите на заморот и конечно паѓа ноќ и вие легнувате да спиете. Но...
Датум: 14 апр 2014
, Автор:

Достигнете го сопствениот потенцијал за да постигнете успех

Дали чувствувате дека можете да направите многу повеќе со својот живот? Мислите ли дека не го искористувате целосно вашиот потенцијал?
Датум: 15 јул 2013
, Автор: